Відома українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею реаліті під назвою "Холостячка". Зараз вся Україна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує стосунки з чоловіками, які боролися за її симпатію протягом довгого місяця.

Читайте Знай в Google News!

Щоб хоч якось звернути на себе увагу учасник "Холостячки" Євген Ковтуненко вирішив поділитися кумедною історією про те, як у нього проходили побачення в ресторані. Про це стало відомо завдяки публікації Євгена Ковтуненка в мережі Facebook.

Публікація Євгена Ковтуненка, скріншот: Facebook
Публікація Євгена Ковтуненка, скріншот: Facebook

"Табу на побачення в ресторані? Перше правило ідеального побачення в ресторані - забронювати столик. Одного разу була ситуація, коли я приїхав до ресторану з дівчиною, а виявилося, що столів немає і все на резерві. А потім в наступному ресторані виявилася та ж історія! Дуже незручний момент. Соромно аж морок. Друге правило - не налягати на алкоголь. Гаразд, брехати не стану - якщо ви разом накатите вінішка - побачення буде просто топ. Тільки не переборщіть жеш. Це небезпечно. Я вам як практик кажу - тільки якщо ви прям відразу зрозуміли що ви обидва "диванні винні критики" або "мамчині сомельє" - то можна. Третє правило - викреслюємо з меню все, що може застрягти в зубах (жодного макового рулету, ролів з кунжутом або тобіко, жодного салату з дрібно нарізаним кропом або іншими травами). Ви ж після того як надегустіруєтесь вінішком захочете поцілунок. А там кріп на зустріч. А у вас є табу на побаченні в ресторані? Поділіться смішними історіями.", - поділився порадами Женя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники Євгена почали активно коментувати публікацію і розповідати свої історії:

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що на офіційній сторінці проєкту в соцмережі Instagram показали кадр з романтичного побачення Ксенії Мішиної та Олексія Тригубенка перед зустріччю з батьками учасника у восьмому випуску.

На фото видно, як "Холостячка" сидить на великому ліжку, а чоловік цілує її стоячи. Варто зазначити, що поцілунок пари виглядає дуже органічно і зворушливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Холостячка Мішина в образі Лідії Шефер з "кріпосної": найяскравіші вбрання жорстокої поміщиці.

Як повідомляв Знай.uа, Холостячка Мішина пояснила скандал на проєкті: "Багато хто мене звинувачує".

Знай.uа писав, фаворит "Холостячки" сховає батьків від Мішиної: "Знову здолають сумніви".