Киян почали штрафувати за сніг і лід

Негода накоїла бід у столиці, і кияни масово скаржаться на недостатність зусиль комунальників у боротьбі з ожеледицею. Однак багато хто забуває, що власники магазинів, клубів та інших закладів зобов'язані своїми силами боротися з ожеледицею на своїй території.

Зарплата, фото: Уніан
Зарплата, фото: Уніан

Україна пробила зарплатний рекорд, люди не бачать грошей вже дуже і дуже давно: інфографіка, для повної картини

Для українців з'явилися тривожні новини: виявилося, що в державі за останні 10 років борги по заробітній платні досягли рекордних розмірів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ДТП / скріншот з відео
ДТП / скріншот з відео

Хлопець потрапив у ДТП після невдалого побачення з дівчиною: чи потрібно їй платити за заподіяну шкоду

На сторінці Центру дослідження судової практики в Facebook з'явилася публікація, в якій після певної історії читачам запропонували відповісти на чотири питання. Ситуація полягає в запрошенні дівчини на побачення, спробі її вразити і подальшому розчаруванні і участі в ДТП.

Вакцинація, кадр з відео
Вакцинація, кадр з відео

Україна 100% отримає безкоштовну вакцину від COVAX: Ляшко надав лист-схвалення

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко опублікував у себе в Facebook довгоочікувану новину про вакцину від COVID-19. Він повідомив, що наша держава отримала офіційне схвалення запиту на отримання щеплень від коронавірусу.

Супрун, фото з відкритих джерел
Супрун, фото з відкритих джерел

Супрун "підсипала" здорового глузду і рознесла медсистему України: "Мочи манту"

Колишня голова МОЗ Уляна Супрун, яка продовжує активно розвиватися у сфері медичного блогінгу, цього разу на своїй сторінці у Facebook розповіла про анонсовану книгу "Мочи Манту", яка дозволить продовжити стежку здоровому глузду в нашому житті, на її думку. Тому жінка вирішила розповідати більше про сенси, закладені в даній книзі, і почала з самої назви.