Ольга Сумська втратила третю дитину: "Сказати, що жалкую — це нічого не сказати"

Українська акторка, народна артистка України Ольга Сумська розповіла про те, що втратила третю дитину під час зйомок у першому українському серіалі "Пастка". Про це поговорила з зіркою "Роксолани" Катерина Осадча у своїй програмі "Світське життя".

Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska
Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska

Локдаун в Україні раніше 8 січня? У Кабміні назвали умову, за якої нас "зачинять" достроково

Локдаун в Україні через коронавірус Covid-19 можуть ввести раніше, ніж 8 січня. Про це в ефірі “Україна 24"розповів міністр Кабміну Олег Немчинов. Попередньо суворий карантин буде введено з 8 по 24 січня.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олег Немчинов, скріншот
Олег Немчинов, скріншот

Авіабілети до країн ЄС значно подешевшають: Україна готується "відкрити небо"

Вже 11 лютого Україна і Євросоюз можуть підписати угоду про Спільний авіаційний простір, що має значно скоротити вартість авіаквитків до країн ЄС. Про це розповіла віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина.

Аеропорт, скріншот з відео
Аеропорт, скріншот з відео

Українців попередили про космічні штрафи за борги по комуналці: кого можуть "прив'язати" до батареї

В Україні боржників за несплату комунальних послуг жорстко штрафуватимуть жорсткіше. Повідомляється, що відсоток пені може злетіти від 20 до 50% від усієї суми заборгованість. При цьому боржникам буде заборонено виїзд за кордон.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

ООН в терміновому порядку закликала всі держави світу запровадити надзвичайний стан: що сталося

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш закликав усі держави світу впровадити так званий "надзвичайний кліматичний стан". За його словами, підписанти Паризької кліматичної угоди 2015 року говорили про обмеження підвищення температури на рівні 1,5 градуса, однак цього не сталося.

Генасамблея ООН
Генасамблея ООН