Співачка Оля Полякова показала, що вже готова до Нового року. У своєму Instagram зірка опублікувала серію фотографій, на яких виступає разом з підтанцьовкою в екстремально короткій срібній сукні.

Сукня повністю оголила ноги артистки, і навіть трохи більше-круті стегна також відкрилися увазі голодної до видовищ публіки. Так що наряд вийшов досить відвертим, хоч і в рамках пристойності, прийнятих для шоу-бізнесу.

"у новорічну ніч дивіться "музичну платформу"на каналі «Україна» @kanalukraina. Будемо відзначати, танцювати і співати всі разом 🥂 Dress: @bublikanna #оляполякова #музичнаплатформа #каналукраїна", - написала артистка

Полякова анонсувала новорічне шоу, проте увага фанатів в черговий раз виявилася прикута до нескінченно довгих ніг співачки.
"Ох, які красіие" "такі розкішні ноги", "це подарунок природи", — писали фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Втім, для самої Олі це не новина. Пам'ятається, співачка навіть іронізувала над цим і завела аккаунт для своїх ніг в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв " Знай.ua", Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Знай.ua писав, Полякова одягла халатик на голе тіло і змусила людей дивитися. Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок популярного шоу "Маска".