Олена Зеленська пообіцяла людям з інвалідністю альбом — "Всі рішення".
Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла про наступний крок після підписання Меморандуму про розвиток безбар'єрної архітектури.

Фото Facebook Олени Зеленської
Фото Facebook Олени Зеленської

Вона нагадала, що менше місяця тому міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, мер міста Славутича Юрій Фомічов і голова Київської ОДА Василь Володін підписали вищезгаданий Меморандум і як буде просуватися робота над безбар'єрністю далі.

Повторне зараження Covid-19: що відомо про це українським лікарям і як з цим потрібно боротися

Медики по всьому світу все частіше фіксують випадки повторного зараження інфікування SARS-CoV-2, який викликає covid-19. Однак точної інформації про причини і інтервалах повторного зараження ще не так багато.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що в Центрі громадського здоров'я МОЗ України дали відповіді на кілька питань про причини повторного інфікування і як з цим боротися.

Українець скаржаться на втрату тисяч гривень з карт Приватбанку: "прокидаєшся одного разу, а у тебе мінус 8000 на рахунку”

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії і вимоги з боку найбільшого банку країни.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

У тому числі українка поскаржилася, що з картки Приватбанку без її відома списали 8 тисяч гривень. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні питання, хоча таке списання обійшло її ліміт на інтернет-покупки в 0 гривень.

Що буде з соцвиплатами і пенсіями українців у 2021 році: пояснення міністра фінансів.

Пенсіонерка, кадр з відео
Пенсіонерка, кадр з відео

У вівторок, 15 грудня, Верховна Рада прийняла в другому читанні законопроект №4000 "Про Державний бюджет України на 2021 рік".

Міністр фінансів України Сергій Марченко в інтерв'ю прокоментував деякі критичні зауваження щодо держбюджету, пише "Урядовий кур'єр". Він також дав відповідь щодо нарахування соціальних виплат, зокрема пенсій.

Верховна Рада затвердила святкові дати на 2021 рік: "зникли" Чорнобиль і Друга світова

Верховна рада - фото з сайту ВРУ
Верховна рада - фото з сайту ВРУ

Одним з питань сьогоднішнього пленарного засідання Верховної Ради став "календарний" законопроект з видатними датами та ювілеями у 2021 році. Профільним комітетом був розроблений список з більш ніж 250 позиціями-починаючи з дати заснування Львівської астрономічної обсерваторії та дня народження Лесі Українки до 75-річчя з дня створення ЮНЕСКО. Але дехто з парламентаріїв відзначив "історичну прірву" у презентованому переліку.