Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, часто радує багатомільйонну публіку яскравими фото і відео з творчого та особистого життя в соцмережі.

Нещодавно ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила на своїй сторінці кумедний ролик. Так, на відео Леся в спортзалі тренується на велотренажері в обтягуючих кольорових лосинах і короткому спокусливому топі. Волосся телезірки красиво розвиваються.

Потім у другій частині ролика телезірка показала, як насправді знімаються такі естетичні ролики. Виявляється, за кадром стоїть її подруга, яка знімає процес на телефон.

"Знайома ситуація? 😁 Відмічай подружку 👇🏻👇🏻👇🏻", - написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадавши, Леся Нікітюк опинилася вночі на балконі. Святковий знімок зроблений у Києві на балконі номера модного 5-зіркового готелю Riviera House, де ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" нібито планує зустріти Новий 2021 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.