Донька Добкіна згадала про покійного Кернеса, який відібрав майно у її батька: "Це легенда"

Алла Добкіна – 26-річна донька Харківського екснардепа Михайла Добкіна і його дружини Аліни Боженко. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка. Також вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує багатотисячну аудиторію яскравими кадрами у своєму Instagram.

Михайло Добкін і Геннадій Кернес, фото nosikot.livejournal.com
Михайло Добкін і Геннадій Кернес, фото nosikot.livejournal.com

У Дніпрі забита маршрутка "роззулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

У Дніпрі маршрутка "втратила" колеса під час руху. Курйозний випадок стався на проспекті Гагаріна, повна пасажирами маршрутка втратила два колеса. Інцидент стався недалеко від кільця. За словами очевидців, в момент коли сталося ДТП, в салоні було багато людей.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Супрун поділилася історіями "цілющого" безумства зі свого життя: чоловік у гематомах і подруга з дулею

Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поділилася, як самолікування іноді може нашкодити і суперечити здоровому глузду. Вона розповіла історію про те, як її хороша знайома захворіла на кон’юнктивіт.

Уляна Супрун, фото з Facebook
Уляна Супрун, фото з Facebook

"Холостячка" Ксенія Мішина після проекту підсіла на "вітамінчики" – голос змінився

Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Лоліта показала спробу провезти лавочку в тролейбусі: "Все з головою нормально?"

Лоліта Мілявська - 57-річна радянська, українська та російська естрадна співачка, актриса і телеведуча, яка частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Герої не вмирають: українська армія вшанувала пам'ять воїна, вбитого бойовиками Гіркіна

Українці вшанували пам'ять справжнього патріота, бойового офіцера і одного із засновників добровольчого руху в Нацгвардії-Сергія Кульчицького. У четвер, 17 грудня, військовослужбовцю могло б виповнитися 57 років.

пам'ятник героям Донбасу, фото з Facebook
пам'ятник героям Донбасу, фото з Facebook