Парламент оновив Урядову "верхівку" – міністр-контррозвідниця, "плагіатор"-освітянин і скандал із кнопкодавством

Результатом спецнаради за участі прем'єр-міністра України та Голови Парламенту стало впровадження жорстких мір не тільки в законодавчій площині, а й в облаштуванні сесійної залі.

Як зміниться схема нарахування зарплат: оклади, премії та нові посади

Рівень заробітної плати кожного державного службовця залежатиме від результатів його роботи. Крім того, заробітну плату поступово буде наближено до ринкової і допоможе залучати на держслужбу більше висококваліфікованих фахівців, а також мотивувати професійних співробітників, які вже працюють.

Зеленський назвав головну надію України: "Розумні, талановиті, сміливі"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Президент України Володимир Зеленский привітав юних учасників Всеукраїнського онлайн-форуму Національної ради дітей і молоді. Глава держави висловив захоплення їхніми здібностями і виразив надію, що їхні таланти допоможуть Україні в майбутньому.

Автобуси безпечніше за кафе? Вчені знайшли розсадник Сovid-19, зараза тут як вдома

З'явилися авторитетні дані про те, що ризик заразитися коронавірусною інфекцією covid-19 в барах та ресторанах вищий, ніж в громадському транспорті чи в супермаркеті.

Погода на 19 грудня: "коронавірусний" Миколай принесе туман і сльоту

В Україні 19-го грудня погода в більшості областей буде хмарною, вологою та з відлигою. У цей день морозів і сильного снігу чекати не варто, хоча подекуди українцям дошкулятимуть мряка, дощ та мокрий сніг. По всій країні у суботу, 19 грудня можливі періодичні тумани.