Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже зараз можна подивитися фінал, в якому Ксенія вибирає переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

У 9 випуску Олександр Еллерт запросив "Холостячку" разом політати на параплані. Відомо, що сценарист "Кварталу 95" боїться висоти і заради коханої він вирішив побороти цей страх. Еллерт весь політ намагався не дивитися на те, що відбувається під ногами. І у фіналіста вийшло це зробити!

"Для мене це величезний крок – перебороти свої страхи заради мене", - зазначила Мішина.

Олександр Еллерт, фото СТБ
Олександр Еллерт, фото СТБ

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Потім пара обговорила піар на проекті, дружбу з Андрієм Рибаком і сімейні цінності.

"Мені хочеться будувати відносини не лише з люблячою людиною, але і з тим, з ким ми маємо однакові цінності", - заявила "Холостячка".

Олександр заспокоїв дівчину і висловив готовність говорити про кохання на всю Україну. Чоловік відчув незручне мовчання під час вечері з Ксенією в спа.

"Цікаво, як ми плануємо наше майбутнє, якщо нам і поговорити нема про що? Я думав, ми відразу в джакузі... але ні! Посипалася розмова. Ми обидва випали з діалогу", - розгубився Еллерт.

Після Саша запропонував переміститися в джакузі, де вони не змогли поговорити на ті теми, які хвилювали Ксенію. При цьому все пройшло дуже пристрасно.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео

"За першу оголену хвилину з тобою", - жартівливо сказав Еллерт.

Раніше ми писали про те, що батько "Холостячки" висловився про претендентів на серце доньки. Чоловік висловив надію, що Ксенія зробить правильний вибір, який приведе її до сімейного щастя.

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.