Шоу закінчилось і Олександр Еллерт з самого ранку після перемоги на “Холостячці” показав себе у всій красі.

Українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина стала головною героїнею реаліті шоу під назвою "Холостячка". Запеклі фанати шоу не відриваючись від екранів два місяці спостерігали, як 31-річна Мішина будувала стосунки з чоловіками, що завойовували її симпатію протягом цього часу.

У п'ятницю, 18 грудня, нарешті відбувся фінал, в якому Ксенія обирала переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Обоє претендентів на серце акторки зізналися їй в коханні. Під час останньої церемонії "Холостячка" в білосніжному вбранні "нареченої" прийняла пропозицію від Еллерта.

На шоу все було гарно, біло і пухнасто. Та шоу закінчилось. Наступив ранок після безсонної ночі, яку провели шанувальники "Холостячки" біля екранів. І переможець шоу показав себе "у всій красі".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Еллерт звернувся до гладачів "Холостячки" в Insta Stories. Він у стилі "Квартал 95" подякував за підтримку, не обійшлось і без мату.

"Це була крайня безсонна ніч, дякуючи проєкту “Холостячка”. Дякую велике всім за підтримку і коментарі і дякую велике цим, б**дь, знатокам життя, які все знають. Продовжуйте далі ці запоморочливі веселі коментарі", - сказав Еллерт.

Нагадаємо, Еллерт затягнув "Холостячку" Мішину в джакузі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також Знай.ua писав, Еллерт розкрив свій заробіток у Кварталі