У зірок шоу-бізнесу навіть в карантин графік залишається насиченим і виснажливим. Особливо напередодні новорічних свят. Дуже втомлюється і співачка Оля Полякова, яка зараз днює і ночує на зйомках всіляких новорічних передач.

Майже всі номери Полякової запально-танцювальні, а це величезне навантаження на ноги, спину і все тіло в цілому.

Але у Олі Полякової є незамінні помічниці, її дочки Маша і Аліса. У сторіз зірки з'явилося відео, як турботливі дівчатка роблять масаж знаменитій мамі. Маша сидить на спині у Олі і розминає їй плечі і спину, а Аліса масажує ніжки.

"Дівчатка мої, роблять мамі массажик," - з ніжністю говорить Полякова в камеру і закриває очі від задоволення. А маленька Аліска зі знанням справи відповідає: "Ну а що... Мама пахає!”

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це дуже мило і зворушливо, коли вся сім'я заодно і підтримує один одного. Олі Поляковій, як щасливій матері, можна тільки позаздрити.

Нагадавши, Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Полякова перетворилася на зухвалу "пацанку", Королеву ночі не впізнати:" В душі я така"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала новий образ для шоу "Маска": "Супер-пупер сексуальний лук"