Молода українська вчителька, яка в собі поєднує відразу кілька ролей - і педагога, і блогера, і навіть завзятого мандрівника, Анастасія Бречко зробила велике зізнання.

Настя буквально зі сльозами на очах розповіла про те, чому прийняла рішення "зав'язати" з улюбленою справою.

Про це Анастасія Бречко написала на своїй сторінці в мережі Facebook, а також опублікувала свої відверті зізнання щодо роботи вчителькою на платформі YouTube.

Анастасія Бречко, скріншот: YouTube
Анастасія Бречко, скріншот: YouTube

"Це було важко, але я розповіла... Чому я звільнилася зі школи; як це сприйняли діти, батьки та колеги; чим планую займатися і що буде з каналом #будніучілки.", - коротко анонсувала нове відео Анастасія.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами Насті, стає зрозуміло, що дівчина вирішила "врятувати себе", а не приносити в жертву.

"Привіт, у мене з'явився час, і внутрішній ресурс, щоб розповісти, що я звільнилася зі школи місяць тому... Власне, чому я звільнилася зі школи - з вересня мені було дуже погано, все так склалося навколо, ситуація з пандемією, були якісь мої особисті причини і я була в такому важкому стані, і я просто не могла більше, мені було тривожно. Ситуація в школі була теж напруженою, тому що коронавірус, карантин, і діти вийшли після дистанційного навчання... Змінилося сприйняття навчання... Ти починаєш віддавати роботі більше ресурсів... Мені набридло просто плакати через це безсилля. І в якийсь момент я просто зрозуміла, що так більше не може тривати - я йшла в школу, в державну, з такою місією - рятувати світ, з юнацькою мрією, але я зрозуміла, що потрібно рятувати себе...", - поділилася Анатасия.

Пропонуємо нашим читачам переглянути повне відео, де Анастасія розповідає про те, що ж зараз відбувається в українських школах, а також про те, що допоможе їй йти далі:

До слова, підписники почали активно коментувати публікацію дівчини:

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, осатанілий вчитель накинувся на дівчинку під час уроку, клас очманів.

Як повідомляв Знай.uа, жіночий десант навчить киянок махати кулаками, Кличко позаздрить - безкоштовно і з любов'ю.

Знай.uа писав, чи окупиться ваша освіта на державній посаді? Блогер показав зарплати в цифрах.