Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Тіна Кароль, Фото Instagram
Тіна Кароль, Фото Instagram

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали нове розкішне селфі Тіни, на якому та позувала, сидячи в білосніжному кріслі і примірявши затишне зимове вбрання, яке доповнила золотими аксесуарами у вигляді сережок-кілець і акуратної підвіски.

При цьому артистка була без краплі макіяжу на обличчі, загадково дивлячись на камеру. Численні шанувальники красуні також встигли помітити, що вона схудла і побажали зірці гарного дня.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Доброго ранку! ❄❄😘

Нехай цей день стане ще однією захоплюючою і щасливою історією у Вашому житті ..."

Фолловери не пройшли повз: "чудесного ранку прекрасного дня улюблена наша Тіночка.❤ ️ 💙 ❤ ️ ", "Красива😻 🔥", " якась вона схудла,щось тут не те.", "Вона не схудла, а навпаки поправилася.❤ ️ ", "Доброго ранку сім'я! ❤ ️ ", "Доброго ранку, Фантіна 😻❤️🔥".

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль виставила розкішне відео, зроблене спеціально для її спільної колаборації з популярним українським брендом взуття. Так, артиска презентувала колекцію жіночних туфельок на невисокому підборі, знявшись в креативній рекламі.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль