Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Так, нещодавно 33-річна артистка поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своїх Insta Stories крутим відео зі зйомок нового шоу на каналі Україна "Маска".

У кадрі виконавиця хітів "Попа, як у Кім" і "Тримай" з'явилася з інстаграмною маскою у вигляді крил золотого птаха і золотої фольги на обличчі, яка з'являється поступово на шкірі під час зйомки відео. У підписі до фото Каменських зазначила, що цю маску розробили спеціально в рамках нового проекту, в якому бере участь зірка.

"Ще один сюрприз від шоу "Маска". Це неймовірна, подивіться, яка яскрава інста-маска. Поміряйте її і кайфоніть", - заявила Настя.

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вибрала дуже спокусливий образ для зйомок – жовта сукня з пір'ям, яка оголила її плечі і стрункі ноги.

Нагадаємо, раніше заміжня Настя Каменських поманила чоловіків ультра короткою сукнею: "Обожнюю загадки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських позбулася головної "родзинки", тепер не дізнається навіть Потап: "Як дівчисько".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських несподівано засвітилася з малятком на руках, на Потапа зовсім не схожа.