Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Зеленська посміхнулася в день жалоби, українці оголосили бунт: "Ти берега попутала і твій чоловік теж"
Перша леді України Олена Зеленська розповіла про новорічний проєкт "Дивовижна листівка", який дозволить привітати найближчих людей і знайомих. 12 картин було створено українськими художниками і присвячено новорічним та різдвяним традиціям городян. Однак користувачі з Харкова не були задоволені подібним від Олени Зеленської і були розчаровані діями президентського сімейства в найближчі дні після смерті мера Геннадія Кернеса.

Вакцинація, фото: youtube
Вакцинація, фото: youtube

У Європі вже починається вакцинація, а Україна чекає на милостиню від Китаю
США і Європа не дали Україні вакцину від covid-19, і влада намагається домовитися про постачання з Китаю. Так, 27 Грудня, всі країни Євросоюзу почнуть вакцинацію населення від COVID-19. Про це повідомила глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Курс валют на неділю 27 грудня: здавати долари і євро перед святами доведеться з сумом
Національний банк України (НБУ) оприлюднив офіційний курс іноземних валют на неділю 27 грудня 2020 року. Як і зазвичай, на вихідних курс валют залишається без змін. Офіційні курси валют встановлено на такому рівні: - 1 долар США - 28,4551 гривні; - 1 євро - 34,6156 гривні.

Водії, скріншот: YouTube
Водії, скріншот: YouTube

В Україні ввели нові правила для водіїв: перелік основних змін
Пізанська ялинка окупованого Донецька: у мережі показали "неймовірно чудову" атмосферу в "ДНР"
В окупованому Донецьку на католицьке Різдво 25 грудня запалили головну ялинку, але настрою жителям вона не додала. Ялинку встановили на площі, яка і далі носить ім'я Леніна. Як пишуть сепаратистські видання, Донецька ялинка має висоту 23 метри, її прикрашає гірлянда загальною протяжністю майже 3,5 км. У соцмережах місцеві жителі обговорюють подію і зазначають, що святкового настрою особливо поки немає.