Дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська дала перше інтерв'ю за рік — останнім часом вона уникала зайвої публічності. У ньому вона торкнулася й теми можливого другого строку глави держави.

Поговорити з першою леді вдалося виданню НВ.

Свого часу Зеленська здивувала заявою про те, що рішення її чоловіка балотуватися у президенти було для неї несподіванкою. Тому інтерв'юерка поцікавилась, чи став він радитися щодо рішення про балотування на другий термін, про можливість якого Зеленський заявив на останній пресконференції.

"Не обговорював. Я ж кажу, він не змінюється (усміхається). Щоб ми сіли з ним вдома і поговорили на тему «як ти думаєш, чи йти мені на другий термін?» — такої розмови не було. І я не думаю, що буде, навіть якщо він прийме таке рішення. Якщо він це рішення прийме, значить, він відчуватиме, що не завершив щось розпочате і треба завершувати. Я поки б це не коментувала — не хочу на це налаштовуватися", — розповідає перша леді.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian
Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Авжеж, ще 5 років каденції стануть викликом для жінки, але вона виразила готовність до цього.

"Я намагаюся про це не думати, живу сьогоднішнім днем і на кілька днів вперед. Звісно, за ці півтора року я змінила свій погляд на те, як це все працює. Зараз я хоча б розумію, що це таке. І мене це не так лякає", — пояснює Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська не пішла з "Кварталу 95" через президентство чоловіка: "Моя друга сім'я".

Як повідомляв "Знай.ua", чому Олену Зеленську не полюбили українці: "Чоловік прислухається"

Знай.ua писав, українці злякалися за Олену Зеленську: "Тема насильства не легка для мене"