Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетне архівне відео з торішнього виступу Тіни на одному з новорічних шоу "Ніч супер-хітів 2019". Так, артистка виконала на сцені свій хіт "Пупсик", гаряче рухаючись разом з танцюристами в костюмах Санта-Клауса і одягнувшись в облягаючу сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і високим розрізом на нозі. Красуні із глядацької зали підспівували такі зіркові колеги, як Марув, Слава Камінська, і Дан Балан, А останній до слова, на повну підтримував Кароль і дивився на неї ніжним поглядом.

До слова, Тіні Кароль не перший рік приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом. Парочка не раз фліртувала на публіці, проте що це - піар-хід або справжні почуття, залишається тільки гадати.

"Піднімаємо собі новорічний настрій 😍 💃 "

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "НежДанчик в тему😍😘❣️ настрій підняли😂😍❤️", "Несподівано однак🤪 Любимки😍", "НежДанний вибір пісні 😻😹", "Як же він все таки на неї дивиться❤️😍😊", "Несподівано звичайно 🤯😍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль