За традицією, за декілька хвилин до настання Нового року українцям покажуть звернення президента Володимира Зеленського. Транслюватимуть його українські телеканали, а також пресслужба глави держави онлайн.

Відео з привітаннями для народу вже записано. Цього року для новорічного звернення обрали відразу чотири локації: на Банковій, в Маріїнському парку, а також на Михайлівській площі і біля Софійського собору біля головної ялинки України.

На різних українських телеканалах, згідно з оприлюдненою сіткою телемовлення, звернення президента можна буде побачити трохи у різний час (не виключено, це невелика технічна помилка). Початок заплановано з 23:45 до 23:55.

Владимр Зеленський, фото: Офіс президента України
Владимр Зеленський, фото: Офіс президента України

Онлайн-трансляція розпочнеться 31 грудня приблизно о 23: 45-23: 50. Подивитися його можна буде, у тому числі на таких каналах:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

23:50 UA: Перший;

23:55 Інтер;

23:50 СТБ;

23:50 Новий канал;

23:55 ICTV;

23:50 НТН;

23:55 Канал Україна;

23:50 5 канал; 23:50 Прямий;

23:45 1 + 1.

Варто нагадати, що новорічне привітання Зеленського з настанням 2021 року вже записане. Прессекретарка президента Юлія Мендель розповідала, що у промові глава держави охопить весь 2020 й рік, а все звернення пройде під гаслом надії на те, що у нас все вийде. Також український лідер в новорічному зверненні підніме тему війни на Донбасі й окупації Криму, пандемії коронавірусу та іншим актуальним суспільним проблемам.

Нагадаємо, Тупицький все? Зеленський відсторонив голову КСУ

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запоріжжі урочисто відкрили новий міст через старий Дніпро за участю президента України Володимира Зеленського, який приїхав до міста з робочим візитом.