Поки українці чекають на ліки проти covid-19, британці вирішили "змішувати" вакцину

З'явилася інформація, що Великобританія дозволить людям, в рідкісних випадках, робити щеплення проти коронавірусної інфекції covid-19 за допомогою різних вакцин. Даний процес здійснюватиметься навіть попри відсутність даних про ступінь імунітету, що забезпечується змішуванням доз.

Вакцинація, фото: GettyImages
Вакцинація, фото: GettyImages

Розлучену Гросу застукали в несподіваному місці в обіймах дівчини: "Не люблю"

Аліна Гросу, українська співачка, яка нещодавно пережила розлучення з росіянином, проводить свою відпустку у Буковелі. Там співачка відпочиває і активно фотографується зі своїми шанувальниками.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аліна Гросу, фото Інстаграм
Аліна Гросу, фото Інстаграм

Скрябін побажав владі "розуму в мозги": в мережі спливло привітання музиканта, яке не втратило актуальності

Музиканти оприлюднили маловідомий кліп Скрябіна, де він побажав владі "розуму в мозги". Українського співака Андрія Кузьменка, відомого, як Кузьма Скрябін, часто називають пророком, адже його влучні висловлювання на часі й зараз і будуть такими ще довгі роки.

Кузьма Скрябін, скрін
Кузьма Скрябін, скрін

Під Львовом вантажівка з киснем "потонула" в багнюці дорогою до лікарні - "Довелося тягнути"

Лікарня у Львівській області могла не дочекатися таких необхідних кисневих балонів. На допомогу прийшли рятувальники ДСНС, розповіли у відомстві.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Вчені зафіксували загадковий сигнал з космосу: ознака позаземного життя

Вчені зафіксували сигнал з космосу і будують припущення, звідки він міг надійти. За словами експертів, є ознаки, що він надійшов з найближчої до Сонця зоряної системи. А саме - планети Проксима Центавра B.

космос, фото Pxhere
космос, фото Pxhere