65-річну актрису Таню Робертс помилково оголосили мертвою, але незабаром після цього вона пішла з життя.

Портал TMZ 4 січня написав, що 65-річної жінки не стало. Адже напередодні Різдва актриса зомліла і отримала дуже серйозну травму. Так як за новинами в Instagram-акаунті видання стежать більше п'яти мільйонів чоловік, повідомлення миттєво розлетілося по всьому світу.

Але згодом медіа все ж спростувало новину про це. Портал зазначив, що спочатку інформацію їм надав обранець жінки Ленс О'брайан. Коли чоловік відвідував її, актриса на мить відкрила очі, але потім затихла і коханий подумав, що сталося невідворотне.

Вона зіграла "дівчину Бонда" ще в 1985 році. Відомо лише, що Таня Робертс дійсно отримала травму і потрапила в реанімацію у важкому стані, про що пише HITC. Майкл Пінгель - представник знаменитості-спростував інформацію про смерть, назвавши її передчасною, але згодом TMZ все ж повідомило, що після невідповідної дійсності новини Робертс все ж пішла з життя ввечері 4 січня.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

65-річна актриса ще 24 грудня 2020 року раптово знепритомніла після прогулянки з собаками, в лікарні їй поставили апарат штучної вентиляції легенів. Її стан був критичним через інфекцію сечовивідних шляхів.

Нагадаємо, коронавірус здолав Іхтіандра: помер зірка культового радянського фільму "Людина-амфібія"

Як повідомляв "Знай.ua", помер легендарний тренер, який вивів Україну у фінал

Знай.ua писав, зупинилося серце легендарного актора, серіали з ним обожнював весь світ