Найпопулярніша українська "Суперблондинка" Оля Полякова, яка практично весь 2020 рік захищала права вітчизняних артистів через карантин, опинилася на сторінці одного зі своїх фанатів в соціальній мережі Instagram.

Користувач виклав відео-нарізку з Поляковою. Там є і повністю оголений кадр, і фотографії, де Ольга постала в спокусливих нарядах.

"Задивився 🥵 🔥 @polyakovamusic 🔥 #белыйтанец #королеваночи #оляполякова #ледтронулся # люлі # поляковафан # polyakovastyle # шльопанці # дзвонила # любовьморковь # любовьето # первоелетобезнего # номеродин # polyakovamusic # цветочекаленький", — написав користувач у підписі відео.

В кінці публікації автор вставив фрагмент з відео жінки, що стала популярним мемом "дівчата, я плачу", яка піднімає камеру і каже: "Дівчатка, ви впали". При цьому, виходячи з підпису на одному з вставлених відео, Ольга Полякова сама публікувала одне з них - це стосується танцю попою в чорному вбранні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Впали не тільки дівчата", "Вона моя", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Полякова не дотерпіла до Нового року і відразу вбралася в Снігуроньку: "Відкривайте шампанське!"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова похвалилася будиночком на березі озера, мітинги пройшли не дарма: "У мене вже гості..."

Знай.ua писав, Полякова в тісному "космічному" комбінезоні після концертів перейшла на мат: "Мені пi**а". Суперблондинка Оля Полякова показала свої страждання після новорічних концертів.