Мінфін змінює правила соцстрахування: на яку "подушку безпеки" розраховувати українцям у 2021 році

Українцям потрібно повідомити, що наказ Міністерства фінансів України щодо "Загальнообов'язкового державного соціального страхування" набув чинності. Громадянам пояснили, як тепер нараховуватимуть суми для сплати єдиного внеску

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 21.12.2020 №790 " Про внесення змін до Інструкції про порядок нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

Один з ватажків " ЛНР "госпіталізований після вибуху:" замах"
Ян Лещенко - так званий голова народної міліції самопроголошеної "Луганської народної республіки"("ЛНР").

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вибух в одному з київських будинків, скріншот: Youtube
Вибух в одному з київських будинків, скріншот: Youtube

Зараз стало відомо, що він був госпіталізований з опіками в результаті вибуху в одному з житлових будинків в Луганську. Розглядається версія замаху на його життя.

Зеленський заговорив про найкращий день для об'єднання: "не існує"
Президент України Володимир Зеленський привітав громадян з Різдвом.

Відповідна публікація з'явилася в офіційному Telegram-каналі глави держави.

Зеленський, скріншот: Telegram
Зеленський, скріншот: Telegram

"Щиро вітаю мільйони українських родин зі святом Різдва Христового. Не існує кращого дня, щоб порозумітися між собою, тому нехай радість і тепло цього свята об'єднають нашу країну", — написав він у публікації з прикріпленим відео-привітанням.

Азаров перед Різдвом звернувся до" невдячних "українців, назвавши себе" віруючим"

Колишній прем'єр-міністр України часів президентства Віктора Януковича Микола Азаров перед самим Різдвом дав про себе знати і звернувся до українців.

Микола Азаров, кадр з відео
Микола Азаров, кадр з відео

В ефірі телеканалу "112 Україна" Микола Азаров, який поспішно втік з України за часів Революції Гідності, розповів, що отримує чимало повідомлень від українців.

Ризикуючи власним життям, відважні патрульні врятували жінку з крижаної води: впала з мосту і йшла на дно
У понеділок, 5 січня, у Чернігові патрульні врятували жінку, яка тонула в річці. Правоохоронці отримали виклик про нещасний випадок. Виявилося, що з мосту через річку Десна, впала жінка.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Як повідомили на фейсбук-сторінці МВС, виклик на 102 зробив рибалка, який став свідком події. Жінка перебувала у воді в 20 метрах від берега, вона майже не рухалася, а мокрий одяг тягнув її на дно річки.

Володимир і Олена Зеленські відвернулися від українців у Різдво: "більше не віримо"

Зеленська, скріншот: Instagram
Зеленська, скріншот: Instagram

Перша леді України Олена Зеленська поділилася фотографією зі своїм чоловіком, президентом Володимиром Зеленським.

Крім того, жінка написала своє привітання на сторінці в соціальній мережі Instagram. "Затишку і любові вам і вашим родинам. Смачної куті, злагоди і благополуччя. Христос народжується! Славимо Його!",- написала Зеленська у підписі до публікації.