Український блогер, лікар-педіатр Євген Комаровський продовжує підбивати підсумки року і пояснив, навіщо він запровадив платну підписку для свого нового проєкту "Журнал доктора Комаровського".

Про це розповів сам медійний медик у 11-хвилинному відео, розміщеному на його сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Комаровський поскаржився, що йому дуже складно дистанціюватися від негативних відгуків аудиторії про свою діяльність.

"Я дуже погано реагую, коли про мене пишуть гидоту", — сказав лікар.

Особливо йому неприємно, що його підозрюють у прихованій рекламі медичних засобів, адже він ледь не щоденно змушений відкидати пропозиції недоброчесних фармацевтів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Намагаються купити кожен день", — зізнався Комаровський.

Як він зізнається, для нього принциповим є відчуття зворотного зв'язку, розуміння того, що насправді цікаво людям. Тому він читає навіть хейтерські коментарі і свідомо уникає деяких тем у своїх публічних матеріалах.

Щоб дозволити собі більшу свободу висловлювань, а також захиститися від критики в інтернеті, Комаровський створив окремий проєкт з платною підпискою. За його словами, людини психологічно важко заплатити гроші лише задля того, щоб когось облити брудом.

За завісою пейволу зірковому медику не страшно називати бренди ліків, які він рекомендує зі своєї практики, радити протоколи лікування окремих хвороб, а також торкатися тем, які лежать поза його безпосередньою спеціалізацією (як, наприклад, здоров'я дорослих).

Нагадаємо, Комаровський відкрив українцям очі на дивовижні факти про новорічні іграшки.

Як повідомляв Знай.uа, доктор Комаровський порадив розмножуватися після стресів.

Також Знай.uа писав, що Комаровський по поличках розібрав всі особливості свята, поради лікаря