Перша леді України Олена Зеленська заговорила про безбар'єрну історію №1.

Дружина президента зазначила, що ми неодноразово стикаємося з бар'єрами протягом усього нашого життя і вони можуть бути різними: економічними, моральними або фізичними. Також незначними, легко переборними, важкими і тими, які самостійно подолати не можна.

"Питання в тому, як ми на них реагуємо. І не тільки тоді, коли відчуваємо їх на собі, але і коли просто бачимо навколо.

Разом з виконавчим партнером моєї ініціативи з безбар'єрності, громадською організацією "Безбар'єрність", ми підготували серію відеоісторій про людей, які руйнують бар'єри. Які своїм прикладом говорять суспільству: "Не будьте байдужими!". Я дуже хочу познайомити вас з цими людьми і компаніями. Сподіваюся, що їх приклад надихне кожного з нас втілювати такі зміни в нашому житті і в громадах, які робили б світ навколо краще", — написала вона в публікації і потім додала, що з сьогоднішнього дня, 11 січня, щопонеділка буде публікувати нову відеоісторію.

Все це буде відбувається протягом наступних шести тижнів. Перша-відноситься до проекту, який Олена Зеленська вже згадувала — йдеться про музей "03:00" (Третя пісня опівночі). Це стосується і людей, які працюють там.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зеленська, скріншот: Instagram
Зеленська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Володимир і Олена Зеленські відвернулися від українців у Різдво: "Більше не віримо"

Як повідомляв "Знай.ua", Зелена Зеленська розлютила українців новорічними привітаннями: "Хр*н б ви вижили"

Знай.ua писав, Олена Зеленська залишила школярів без кави і сосисок: норми набули чинності