Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали ролик зі Сторіс Тіни, на якому красуня використовує так звану Insta-маску з написом "Ти Всесвіт" і мерехтливими блискітками на повіках, при цьому фільтри сильно розгладжують шкіру і злегка стягують обличчя.

Так, артистка позувала на відео-селфі в студії звукозапису, примірявши чорно-біле вбрання і масивні золоті сережки-кільця, грайливо крутячи головою. При цьому зірка нанесла мінімум макіяжу, захоплюючи натуральною красою.

"Тіночка в масці від @vremyakakvodaa ❤"

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте деяких шанувальників збентежив зовнішній вигляд Кароль. Аудиторія виконавиці зазначила, що красуня останнім часом сильно схудла і тепер фанати хвилюються, аби Тіна не нашкодила своєму здоров'ю.

"Мені здається або вона занадто сильно схудла? Вона в будь-якому випадку прекрасна😍 але її щоки стали якось занадто запалими, головне що б їй це не йшло на шкоду", - хвилюються одні шанувальники.

"Вона використовує фільтр такий, який звужує обличчя. Все норм у неї з обличчям без фільтрів.",- заспокоюють їх інші.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль