Стиліст в Instagram опублікувала добірку найактуальніших стрижок на 2021 рік. Так, в новому сезоні будуть актуальні різноманітні короткі стрижки, зокрема всі варіації каре і різні варіанти чубків.

Підбірка актуальних варіантів для стрижки:

✔️ Каре як і раніше актуальні, в цьому сезоні і пряме, чітке, і злегка недбале і кучеряве.

✔️ Короткі і дуже короткі стрижки, варіації Пікс.

✔️ Сучасний маллет і стрижки в стилі 70-х

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

✔️ Чубчик. Рівна коротка і не дуже, кучерява, відросла або чубчик-шторка.

Модні жіночі стрижки боб і боб каре підійдуть власницям коротких і середніх волосся. Такі жіночі стрижки виглядають дуже стильно, і при правильній техніці виконання зуміють омолодити будь-яку жінку на кілька років.

Каре може бути варіативним: з проділом або без нього, а також з одним перепадом або з двома. Все індивідуально і залежить від типу особи.

Стрижка" шапочка " ідеально підійде як чоловікам, так і жінкам. Крім свіжого зовнішнього вигляду вона володіє декількома плюсами: робить волосся на вигляд більш об'ємними, не вимагає постійної укладання, пригладжує неслухняне волосся.

Нагадаємо, Полякова всіх здивувала обличчям без зуба, з монобровью і в паранжі.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова показала, як їй підклеюють шевелюру.

Також Знай.uа писав, що Каньє Вест покинув Кім Кардашьян заради чоловіка, відомого своїм макіяжем.