Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Не так давно виконавець презентував кліп на ліричну пісню "Если бы", яку написав шанувальник Дантеса. Відомо, що композиція присвячена розставанню пари.

Цього разу Володимир розмістив у своїх Insta Stories кумедний ролик з відпочинку на острові Балі, на якому з'явився з дружиною Надею в басейні з пелюстками квітів. Співачка голосно сміється, а Дантес жартує про те, що він перетворюється на "інста тп".

"Це просто... як це російською... amazing you know... Насправді просто дуже круто. Тут дуже красиво", - радісно говорить на відео артист, показуючи вид з басейну і оголену дружину поруч.

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес на Балі розповів, як небезпечна аварія у далекому 2006 році вплинула на його життя:"тоді мене збили".

Нагадаємо, Дантес показав Дорофєєву зовсім голою, груди прикривали лише пелюсточки. Зіркова парочка вирішила усамітнитися посеред казкового Балі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом опинилися на краю водоспаду, захопило подих у всіх.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес розповів, що підтирається "рукою" на Балі: "Здається нормальним".