Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість вирушила на райські Мальдіви з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Вадимиром Локотко і їх двома маленькими дітьми - 4-річним Валерієм і 3-річною Євдокією, в той час як старша донька Ольги, 14-річна Злата Мітчелл, вже самостійно відпочиває в Буковелі.

Так, артистка зробила селфі з коханим, перечікуючи дощ в вбраннях з капюшонами, ніжно притулившись один до одного. Красуня захопила натуральною красою без макіяжу і з хвилястим від підвищеної вологості волоссям, а аудиторія зірки не змогла не помітити, як сильно подружжя схожі між собою.

"❤️"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи сім'ю Ольги компліментами:" так гарно😍 і фото ідеальне💓"," ви схожі дуже😁 😉", " дуже красиво. Неначе кадр з фільму.❤ ️ ", "Дуже красиве фото😍 😍 😍", " схожі❤️", "Олю, які ж Ви гарні 💕 💕 💕 аж захоплює подих. Щастя Вам", " Чарівна пара.", "Боже які гарні...😍😍😍".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".