Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Stories свіже відео, в якому можна побачити закадрові моменти зі зйомок серіалу "Клятва лікаря".

Варто зазначити, що в новій картині зірка отримала роль фельдшера, який рятуватиме людей. Раніше акторка зазначила, що останні серії дознімуть вже за лічені дні.

Так, в кадрі Ксенія сидить на дивані поруч з побитою дівчиною. Потім чоловік з криками і силою піднімає героїню Мішиної, поки вона благає врятувати життя постраждалій.

У наступних роликах "Холостячка" показала, як грає зі штучним вухом, який є реквізитом для зйомок. Ксюша буквально намагається його з'їсти. За кадром її просять повернути реквізит: "Ксюха – поверни вухо".

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".