МОЗ домовилося з клініками Європи про трансплантацію органів українців, - Степанов

Міністерство охорони здоров'я співпрацює з медустановами у сфері трансплантації Італії, Іспанії, Ізраїлю, Німеччини та США. Про це під час брифінгу повідомив глава МОЗ Максим Степанов.

Максим Степанов, фото з Facebook
Максим Степанов, фото з Facebook

Настя Каменських потрясла попою настільки потужно, що можна схуднути: "Це, скоріше, вульгарно"

Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram. Виконавиця продовжує відпочивати на райському курорті з коханим чоловіком, продюсером і репером Олексієм Потапенком.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Попри пандемію українці можуть відвідати без візи 87 країн світу

Паспорт громадянина України дає можливість без візи відвідати 87 країн світу. Як свідчать дані Passport Index, український паспорт наразі посідає 29-е місце із 77-ми в рейтингу паспортів світу. На першому місці цього рейтингу знаходиться Німеччина, громадяни якої можуть відвідувати без візи 134 країни.

в міжнародному аеропорту, ілюстративне фото Passport Index
в міжнародному аеропорту, ілюстративне фото Passport Index

Еллерт показав спільних з Мішиною дітей, допомагав Рибак: "Пацан і дама"

Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився в своїх Insta Stories кумедними фотографіями, які були створені за допомогою спеціального додатка FaceApp.

Олександр Еллерт, фото з Instagram
Олександр Еллерт, фото з Instagram

Лобода попалася на збільшенні свого "комплексу": "Бачив її без гриму"

Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад шість мільйонів осіб.

Лобода, скріншот: Youtube
Лобода, скріншот: Youtube

Лазебна розкрила, як українці отримують безкоштовні продукти та речі

Онлайн-платформою "Допомога поруч" з доставляння найнеобхідніших продуктів вразливим категоріям людей скористалися понад 600 тисяч українців. Під час карантину самотні люди та особи з інвалідністю ще більше потребують допомоги.

Марина Лазебна, фото:unian
Марина Лазебна, фото:unian