Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Однак зараз, 18 січня 2021 року, в співтоваристві Комаровського вирішили розбавити важливі поради гумором. Була опублікована кругова діаграма, в якій розповідається про батьківство в зимовий період року. У ній відсутні будь-які відсотки, проте все одно зрозуміло, що переважає пункт "лікуємо соплі".

"Батьківство взимку: лікуємо соплі, ховаємося від сопливих дітей, шукаємо втрачену рукавичку", — йдеться в діаграмі.

Комаровський, скріншот: Instagram
Комаровський, скріншот: Instagram

"Пря ховаємося від сопливих дітей", "Я як педагог можу сказати, що сопливих дітей багато і вони часто приходять такими в дитячий сад. Діти обмінюються ними і зміцнюють імунітет", "Ми більшу кількість часу рукавичку шукаємо. Слава Богу рідко діти хворіють", "А ми зазвичай втрачаємо відразу дві 😂 але як показує практика відразу і знаходимо обидві 🤣 повертаючись по своїх слідах...", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)

Нагадаємо, Комаровський пояснив, чим корисна молочка і кому пора бігти в магазин: "Це круто"

Як повідомляв "Знай.ua", біль у животі у дитини: Комароський розповів, коли потрібно терміново телефонувати лікарю

Знай.ua писав, Комаровський пояснив, чому не потрібно боятися протягу: "Краще познайомитися з ним в дитинстві"