Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories кумедними роликами, на яких з'явилася його кохана Ксенія Мішина зі своєю подругою Лерою Ольховською.

Так, на опублікованому відео дівчата сидять за столом з телефонами в руках і мовчать. Еллерт за кадром намагається розрядити обстановку і пожартував щодо подруг.

"Подружки веселяться, дивіться. Прям у них розрив, істерика, жіночі говірки. Кайф? Молодці, дівчатка", - сказав на відео Саша, звертаючись до Ксюші та її подруги.

Ксенія Мішина і Лера Ольховська, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина і Лера Ольховська, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На наступних кадрах гуморист показав, як грає зі своїм домашнім улюбленцем породи бігль. Потім Еллерт переводить камеру на дівчаток і зазначає, що ситуація не змінилася.

"А дівчатка все так само веселяться!" - підсумував він.

Бігль Еллерта і Мішиної, скріншот з Insta Stories

Бігль Еллерта і Мішиної, скріншот з Insta Stories

Ксенія Мішина і Лера Ольховська, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що наречений "Холостячки" Еллерт з'явиться в новому шоу: "Так, ви зі мною можете не говорити".

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".