Протягом понеділка, 18 січня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти один раз порушили режим припинення вогню.
Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу ООС в соціальній мережі Фейсбук.
"Протягом поточної доби, 18 січня, на переважній більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів Об'єднаних сил спостерігалася тиша. Уздовж всієї лінії розмежування було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню", - передавати у пресцентрі.
Стало відомо, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Богданівка, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь у бік українських воїнів з міномета 82-го калібру.
Інформація про факт порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК була передана представникам ОБСЄ.
На щастя, бойових втрат серед особового складу ОС немає.
Також, в районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
"Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 5 вибухонебезпечних предметів",- йдеться в повідомленні.
Українські воїни і далі контролюють обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бойовики підібгали хвости перед нашими захисниками-українці зможуть спати спокійно

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка проміняла модельну кар'єру на військову службу: неймовірна історія зачепить кожного

Також «Знай.иа " писав, що Українські танкісти показали майстерність на полігоні: кадри тренування вражають

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще