Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокусливим образом.

Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала мільйонній армії шанувальників у своїх Insta Stories, як перекушує під час нічних зйомок. На опублікованому відео Кароль позує перед дзеркалом у своїй гримерці.

Для зйомок артистка вибрала розкішне вбрання з чорного атласного топа з глибоким вирізом у зоні декольте, а також чорної спідниці середньої довжини.

Крім того, на її туалетному столику можна помітити багато косметики, серед яких також стоїть судочок з їжею. Мабуть, знаменитість не проти перекусити в перервах між зйомками.

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.