Головний герой шостого сезону реаліті "Холостяк" і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія показав на своїй сторінці в соцмережі instagram, як відзначив церковне свято Водохреще Господнє.

Так, на опублікованому відео 35-річна знаменитість в одній білій футболці тричі пірнає в крижану ополонку і хреститься. Варто додати, що в підписі до кадрів Макацарія привітав підписників зі святом.

"Вітаю всіх зі світлим Святом Водохреща! Нехай свята вода омиє всі наші гріхи та віднесе течією всі біди та проблеми", - написав Іраклі.

"Супермен 👏👏👏❤️", "Вчинок справжнього чоловіка 😍👏👏👏", "Відразу відчувається здорова і усвідомлена духовна позиція, повага до вас, Іраклі, всім добра і очищення🔅 🌿", "Головна сила у вірі! І вода тут ні до чого)", "З Водохрещем Господнім і Богоявленням! Але Іраклі, вода ж не змиває всі гріхи і проблеми", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот коментарів

Нагадаємо, Іраклі Макацарія показав себе до того, як став відомим: "Глобальні зміни".

Як повідомляв портал Знай.uа, Іраклі Макацарія з'явився з дитиною на руках і здивував Андрія Шатирко з "Холостячки": "Злягли всією родиною".

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно 35-річна зірка з Грузії з'явився біля ялинки з дитиною на руках. Відомо, що це його маленький племінник, якого також звуть Іраклі.