Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми дивні новини. Так, житель міста Лос-Анджелес Адітья Сінгх ще в жовтні 2020 року приїхав до аеропорту міста Чикаго і вирішив не летіти додому. Справа в тому, що чоловік просто боявся заразитися на коронавірус.

Близько трьох місяців чоловік буквально жив в аеропорту. Він видавав себе за співробітника зони безпеки і харчувався їжею, якою з ним ділилися пасажири.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню американського видання CNN.

Адітья Сінгх, фото: CNN
Адітья Сінгх, фото: CNN

"Багато співробітників аеропорту зараз усвідомили, що багато разів бачили цю людину. Реального ризику для безпеки немає. Це просто показує, що найчастіше співробітники аеропорту не взаємодіють один з одним", — розповів журналістам експерт з транспорту Джозеф Швітерман.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Каліфорнійця затримали 16 січня. Його попросили показати посвідчення особи. Адітья Сінгх зняв маску з обличчя і пред'явив службовий жетон, який насправді втратив один з менеджерів. Тепер його звинувачують у незаконному проникненні на заборонену територію і дрібній крадіжці.

За словами адвоката, раніше у 36-річного каліфорнійця не було проблем з законом. Адітья Сінгх працював у сфері готельного бізнесу, але втратив роботу через пандемію. У суді йому дозволили вийти на свободу під заставу в $1 тис.за умови, що він ніколи більше не з'явиться в аеропорту.

Раніше повідомляли, Комаровський дав інструкцію з безпечних прогулянок: як не підчепити Covid-19 на вулиці.

Як повідомляв Знай.uа, на лікування одного ковід-хворого йде близько 45 тисяч гривень.

Знай.uа писав, хвора на коронавірус українка "воскресла" після коми і розкрила жахливу правду: "Маска приросла до обличчя".