Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, розмістила в своїх Insta Stories смішний ролик, який зняла її 9-річна донька Аліса для платформи TikTok.

Так, на відео Аліса, яка зараз відпочиває на Мальдівах із зірковою мамою і старшою сестрою Машею, показала, як, на її думку, "бомжі" відпочивають на райських островах. Донька Полякової з глузуванням почала жувати листя дерева і запевнила підписників, що "трава дуже смачна".

"Огляд бомжа на Мальдіви... Це дерево! Так як у мене немає іншої їжі, це одна їжа, яка тут є. Ну взагалі трава дуже смачна, якщо ви не знали..." - жартівливо сказала дівчинка на відео.

дочка Олі Полякової Аліса, скріншот Insta Stories

дочка Олі Полякової Аліса, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

дочка Олі Полякової Аліса, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова змусила дочку дивитися на Дорослі ігри:"на мені жінка ще не сиділа". Артистка розмістила цікавий відеозапис, зроблений на телефон її 15-річної дочки Марії. У кадрі видно, як жінка сидить на Поляковій і намагається розім'яти їй спину руками.

Нагадаємо, заміжня Оля Полякова замріялася про іншого чоловіка: "Один з моїх улюблених".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова нагодувала неповнолітню доньку Алісу гострим перцем: врятувало шампанське.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька "зубожілої" Полякової подражнила українців з Мальдів: "Куди б ви хотіли?"