Популярна українська телеведуча Даша Малахова, яку пам'ятають і люблять за кулінарним шоу "Картата потата", у вельми радикальній форі висловилася про нові мовні стандарти в Україні.

Відомо, що "Закон про мову" вже діє, саме тому телеведуча у своєму зверненні підняла важливі теми - "ніжності" та "помсти".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Малахової в мережі Facebook.

Даша Малахова, фото: promum.com.ua
Даша Малахова, фото: promum.com.ua

"Прохання моє в тому, щоб не вішати ярлики, не закривати ширмою мовного закону відверту образу або ненависть. Якщо не брати до уваги всіх британців, росіян, та інші народи які мали імперіалістичне минуле або історично є значущими гравцями у світовій політиці та історії - гівном на паличці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Значимість одного народу тільки в порівнянні того, у кого є бажання зрозуміти, хто більше, або краще. Для значущих, значимість не важлива. А я не хочу бути периферійною хохлушкою. Завдяки Піночету повинні відмовитися від іспанської, Гітлеру повинні подякувати, що вивчати Гете мовою оригіналу це соромно, а сучий Путін не дасть нам можливості читати жарти Чехова. Невже значимість цих людей так велика, щоб обмежувати себе культурно?

Варто менше часу ненавидіти, а більше часу створювати якісний контент. На негатив йде багато енергії. При всьому цьому я абсолютно за український контент в максимальній кількості і якості, єдине проти чого я особисто - ярлики, маніпуляції і бажання помсти. Цього я не хочу і не дозволю ніколи. Я гідна людина яка вміє розмовляти п'ятьма мовами і завжди буду прагнути до спілкування. Хто хоче, той зрозуміє про що я. Сила в ніжності.", - розповідає Даша Малахова.

Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook
Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook

Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook
Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook

Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook
Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що за порушення суб'єктами господарювання вимог, встановлених статтею 30 Закону щодо застосування державної мови в сфері обслуговування споживачів, передбачено штрафні санкції, порядок накладення яких встановлено статтею 57 Закону.

Раніше повідомляли, телеведуча Даша Малахова викрила "грішки" віруючих на саме Різдво.

Як повідомляв Знай.uа, відома ведуча поховала маму, серце розривається: "Мучилася від болю і судом".

Знай.uа писав, Даша Малахова розлютилася, вперше побачивши "Танці з зірками".