Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Не так давно 25-річна зірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram кумедний ролик для платформи TikTok. Так, на відео артистка зображена з величезними мультяшними очима.

У ролику Аліна зазначила, що закочує очі, щоб милуватися своїм мозком. І у неї це вийшло досить кумедно.

"Коли життя йде так, що складно не закочувати очі... Пи.си. І було б чим милуватися:)" - жартівливо підписала ролик Гросу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Кілька разів переглянула", "Прикольно 😂😂😂", "Найкраща", "Це жесть!" - написали коментатори.

Аліна Гросу, скріншот

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце. Співачка порадувала шанувальників довгоочікуваним кліпом на пісню "Держи меня", зйомки якого проходили в Києві.

Режисером став друг артистки, з яким їй давно приписують стосунки, – Роман Полянський. Відомо, що композиція стала саундтреком до детективного серіалу "Двоє над прірвою", де Аліна зіграла одну з головних ролей.

Нагадаємо, Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами: "Плакати в душі".

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".