Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Нещодавно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) поділилася з багатомільйонною армією шанувальників красивими зимовими фотографіями. Так, Каменських позує в білосніжній куртці, блакитних джинсах, білих кросівках і білій шапці з написом "Це моя ніч". Артистка запитала у фанатів, хто з них любить зиму, а хто чекає на літо.

"Зимова казка ❄️ А яка ви людина взимку? 1️⃣ фото: обожнюєте зиму, сніжок і прогулянки на свіжому повітрі 🥰☃️ 2️⃣ фото: "а коли вже літо?" 😒😂 Або напишіть свій варіант", - запитала у підписників Настя.

Настя Каменських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Літо люблю 😍😍", "Точно другий варіант", "Я люблю зиму ❤️😍", - пишуть коментатори.

Раніше ми писали про те, що Потап дозволив "блондинці" облизати себе на очах у Насті: "Це любов".

Нагадаємо, засмагла Настя Каменських прикрила інтимні місця ганчірочкою, та все одно все видно.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явився уривок з першого випуску шоу "Маска", де на сцені виступила людина в костюмі буйвола. Виступ довів Настю Каменських до сліз. Після її реакції глядачі припустили, що під маскою ховається чоловік артистки Потап.

Також портал Знай.uа писав, з якого приводу Потап і Настя Каменських не можуть приховати радості: "Пошліть запит у космос".