Освітяни висміяли мізерну надбавку, за ці гроші не проживеш: "Мати заможного чоловіка, щоб оплачувати хобі"

Українським вчителям знову підняли зарплату — тепер вони отримуватимуть близько 5 тисяч гривень. Однак навіть після чергової надбавки рівень оплати праці є абсолютно неспівмірним до вимог, які висуваються до педагогів.

Ані Лорак показала шанувальникам, як робить це наживо

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ані Лорак, фото Instagram
Ані Лорак, фото Instagram

Смертельний поцілунок: юнак помер після ночі кохання з дівчиною

17-річний юнак помер після того, як провів ніч зі своєю дівчиною. Причиною смерті стали "засоси", залишені на тілі хлопця. У Мексиці стався неординарний випадок. Після пристрасної ночі кохання помер підліток. Лікарі встановили що смерть молодої людини настала через залишений на шиї "засос".

Мішина змусила Еллерта сказати заповітні слова: "Любов народжується"

Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories кумедним роликом, на якому з'явився він і його кохана, акторка Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео

Для українців готують нові послуги онлайн: цифровий підпис, лікарняний та податки

На офіційному Instagram-акаунті додатка "Дія" (державних послуг онлайн) з'явилася публікація з інформацією про нові послуги та проекти Мінцифри в 2021 році.

"Дія", скріншот: Youtube
"Дія", скріншот: Youtube

Дорофєєва вагітна? Надя в одному халаті помчала вночі за оселедцем

Надя Дорофєєва спантеличила фанатів дивною поведінкою - невже співачка нарешті завагітніла? Цього разу Надя Дорофєєва заінтригувала фанатів дивною поведінкою. Співачка виклала у Insta Stories відео та фото, які наводять на думку про її можливу вагітність.

Надя Дорофєєва, фото Instagram
Надя Дорофєєва, фото Instagram