Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories кумедним роликом, на якому з'явився він і його кохана, акторка Ксенія Мішина.

Так, на відео Саша відповідає на питання Ксюші про те, наскільки швидко народжується кохання і чи було у них кохання з першого погляду.

"Що означає, наскільки швидко народжується кохання? Відразу, напевно, воно народжується. Так, інтуїція. Ти можеш за дорогою стежити? А то ми зараз закохаємося в Тойоту..." - сказав Еллерт.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На наступних кадрах сценарист "Кварталу" з'їдає троянду, яку подарував Мішиній.

"Що дарую, те й їм", - жартівливо підписав фото Саша.

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина залишила малюка на нареченого Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф". Гуморист показав, як грає зі своїм домашнім улюбленцем породи Бігль.

Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина пообіцяла видати всі секрети: "Ще в ліжечку".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вирішила зайнятися проблемами українців: "Круто заглиблюватися".