Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories цікавою інформацією, але вельми оригінальним способом.

Так, на опублікованому відео гуморист показав незвичайну чорну толстовку з написом "Не розмовляйте зі мною", а також повідомив, що вже в суботу ввечері відбудеться прем'єра нового шоу під назвою "Маска".

"Так, ви зі мною можете не говорити, а я з вами поспілкуюся на тему телебачення. Я став помічати, що після проекту "Холостячка" я став частіше дивитися телевізор. Не знаю, можливо це старість, а може той факт, що на українському телебаченні стали з'являтися круті потужні проекти. Один з них завтра в суботу, о 21:00 і щосуботи на трк "Україна" шоу-детектив "Маска". Це шоу круто пройшло в 29 країнах. І ось, нарешті, воно з'явиться у нас на українському телебаченні. Тому завтра о 21:00 можете зі мною включати. У цих пайках знімали це шоу і учасникам не можна було розмовляти і вони були в масці", - заявив Еллерт.

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".