Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories кумедним роликом, на якому з'явилася його кохана, акторка Ксенія Мішина.

Так, в короткому ролику "Холостячка" показала, як зустрічає вдома другу половинку з роботи. Як відомо, Мішина не дуже любить готувати страви на стіл. Однак заради Еллерта вона вирішила приготувати повноцінну вечерю одразу з декількома стравами.

"Подзвонив коханий, сказав, що він їде додому голодний, як слон. Я швиденько запекла картопельку під сирною скоринкою, нарізала оселедець з цибулькою, зробила домашній капрезе. Чекаю на тебе, коханий", - сказала на відео Ксюша.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина змусила Олександра Еллерта сказати заповітні слова: "Любов народжується". Так, гуморист розмістила відео, на якому відповідає на питання коханої про те, наскільки швидко народжується кохання і чи було у них кохання з першого погляду.

Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина пообіцяла видати всі секрети: "Ще в ліжечку".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вирішила зайнятися проблемами українців: "Круто заглиблюватися".