Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories кумедним роликом, на якому з'явилася його кохана, акторка Ксенія Мішина.

Так, в короткому ролику "Холостячка" показала, як зустрічає вдома другу половинку з роботи. Як відомо, Мішина не дуже любить готувати страви на стіл. Однак заради Еллерта вона вирішила приготувати повноцінну вечерю одразу з декількома стравами.

"Подзвонив коханий, сказав, що він їде додому голодний, як слон. Я швиденько запекла картопельку під сирною скоринкою, нарізала оселедець з цибулькою, зробила домашній капрезе. Чекаю на тебе, коханий", - сказала на відео Ксюша.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина змусила Олександра Еллерта сказати заповітні слова: "Любов народжується". Так, гуморист розмістила відео, на якому відповідає на питання коханої про те, наскільки швидко народжується кохання і чи було у них кохання з першого погляду.

Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина пообіцяла видати всі секрети: "Ще в ліжечку".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вирішила зайнятися проблемами українців: "Круто заглиблюватися".