Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, показавши численним шанувальникам досить незвичайну сценку. Так, на відео артистка, лежачи на ліжку і грайливо спустивши шлейку від чорного топа, вирішила зіграти в гру "Було - не було", відповідаючи на рандомні питання.

У красуні поцікавилися, чи виступала вона на сцені, чи була біля океану, чи передарувала подарунки і багато іншого. Серед найбільш незвичайних відповідей зірки були і ті, за які їй було трохи соромно, незважаючи на те, що Аліна намагалася відповідати максимально чесно. Наприклад, Гросу згадала, як колупалася в носі при людях, будучи маленькою, а також те, що не вміє красиво плакати.

@grosu_official

Я никогда не....часть 1 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации

♬ оригинальный звук - GROSU

Однак виконавиця запевнила, що ніколи не розпускала плітки, не збігала з дому, не ламала собі що-небудь, маючи на увазі кістки, і навіть один раз рятувала життя - щоправда, не людині, а папужці. При цьому Гросу блиснула стрункою фігурою і пишними принадами в глибокому декольте.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

@grosu_official

Я никогда не...часть 2 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки

♬ оригинальный звук - GROSU

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу