Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно Тригубенко опублікував у соцмережі нове відео, в якому продемонстрував своє вміння кататися на сноуборді. У підписі до ролика Льоша зізнався, що йому сподобалося відпочивати і подорожувати.

"Відпочивати теж треба вміти. У мене інсайт: якщо мене не змусити, я не поїду відпочивати. І навіть відчуваю стрес, що потрібно працювати, а я їду на відпочинок. Але коли стаю на борд і починаю спуск, я забуваю про все на світі і йду в потоковий стан, де тільки я і схили 🗻 Порадьте місце для відпочинку, де вам найбільше сподобалося. Я надихнувся поїздкою і думаю над тим, куди поїхати наступного разу 🤔", - написав бізнесмен.

Раніше ми писали про те, що Олексій Тригубенко повідав про найболючіше: "У мене 8 років не виходило". Чоловік опублікував у своєму Instagram пост, в якому розповів підписникам, як почати бізнес з нуля.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Олексій Тригубенко з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою: "Обійняв".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко вперше після "Холостячки" з'явився з дівчиною: блондинка з великими очима.

Також портал Знай.uа писав, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику: "Льоха все привезе".