Політик не перестає дивувати публіку

Новий образ лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, у якому вона розпочала перший пленарний тиждень 2021 року, безперечно, помітили тисячі українців. Втім, політик не перестає дивувати.

Юлія Тимошенко - фото Знай.ua
Юлія Тимошенко - фото Знай.ua

Так що з законом про референдум?

Аксесуар Гаррі Потера, образ "чорної кішки" та "обличчя Ольги Сумської" – це лише частина зовнішніх експериментів з власним образом.

Сьогодні, 27 січня, Юлія Тимошенко відвідала пленарне засідання Верховної Ради у сірій сукні зі шкіряними елементами. Її виступ був одним з перших.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Не встиг Парламент затвердити гучний закон про всеукраїнський референдум, як лідер партії "Батьківщина" вже повідомила про ініціацію цього "дійства".

До речі, ще вчора – у день прийняття відповідного законопроекту № 3612 - саме Юлія Тимошенко виступала з чи не найдовшою промовою критики на адресу затвердженого Закону. Пригадала політик і низку "конопляних" законопроектів, які напередодні були зареєстровані у Верховній Раді.

"Ми ініціюємо разом з народом проведення референдуму з 5 питань. Питання № 1 – це український газ і атомну електроенергією з 30%-ю рентабельністю віддати громадянам, друге питання – "ні" продажу сільськогосподарської землі. Третє питання стосується продажу стратегічної власності – газопроводів, Укрзалізниці, Укрпошти та ін. Четверте – це марихуана, і останнє – гральний бізнес. Поганий Закон про всеукраїнський референдум, але ми спробуємо. Це може поставити крапку на всьому тому "беспрєдєлі", що відбувається впродовж 7 років", - зазначила з трибуни Юлія Тимошенко.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.