Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна артистка розмістила в своїх Insta Stories цікавий ролик, зроблений іншим користувачем, у якого сторінка в соцмережі закрита та не є публічною.

Так, на відео невідомий чоловік їде за кермом автомобіля. У його салоні можна почути нову пісню Лободи під назвою "Молоко". При цьому не ясно, чи перебувала виконавиця в той момент у машині. Артистка вирішила накласти на ролик красивий фільтр снігу.

скріншот Insta Stories Світлани Лободи

Варто зазначити, що днями співачка повернулася додому з Мальдів, де відпочивала зі своєю сім'єю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу. На фото дівчинка позує в морській воді перед камерою в червоному відкритому купальнику.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала всім голу бабусю, вся справа в глобальному потеплінні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода показала, як пітніє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода нарешті заговорила про коханого: "Не боїться". Так, співачка опублікувала на своїй сторінці свіжу фотографію, на якій постала в дуже спокусливому вигляді.