Відомий український педіатр, телеведучий і вельми популярний блогер Євген Комаровський часто ділиться з українцями порадами про здоров'я та виховання дітей.

Нещодавно лікар розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram важливі поради про те, як зрозуміти, що дитина не готова до вживання твердої їжі.

"5 ознак, які говорять про те, що ваша дитина не готова до твердої їжі:

1. Не може самостійно тримати голову;

2. Не може сидіти на стільці без підтримки;

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

3. Не може перемістити їжу вглиб порожнини рота;

4. Не може обхопити ложку губами;

5. Виштовхує їжу з рота язиком", - йдеться в публікації.

Доктор Комаровський, скріншот

"Всі дітки різні, тому завжди орієнтуюся на свою дитину😉", "Корисна інформація. Дякую доктор! 👍", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Євген Комаровський пояснив, що може привести до оніміння рук: "Радянський діагноз". Доктор відповів на питання про те, як остеохондроз впливає на організм людини.

Нагадаємо, раніше Євген Комаровський пояснив, як відрізнити коронавірус від грипу: ключові симптоми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровський пояснив все про інкубаційний період Covid-19: коли можна видихнути з полегшенням.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Комаровський назвав головні поради на перший рік життя дитини.